Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с 145 1.4 тс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може би още някой датчик ... евентуално си виж дебитомера но от него лампа не ми е светила
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

От дебитомера ме съмнява да светне лампата.В тоя случай диагностика ще покаже къде е проблема,но трябва да се закачи тогава,когато лампата е светнала и мени обороти.
      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Днес пак ходих на диагностика и ми казаха ,че импулсния датчик на разпределителния вал дава грешка . Според вас възможно ли е от него да свети дюзата ?
        Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

Да със сигурност ако има проблем в него лампата ще светне.Този датчик е малко скъпичък за нашите коли,но скоро даже ако имам време до края на седмицата ще реализирам един проект със евтин такъв датчик и ще пусна тема.

П.П.Между другото на предишната ми кола(Фиат Браво) имах проблем с кабела на този датчик и симптомите бяха същите като твоите.Пали си,върви си няма проблем,но след определено време светва лампата и колата започва да се чуди на празен ход и като и подам газ имаше едно забавяне,натискам педала и след няколко стотни започва да вдига обороти,отделно и не можеше да върви особено добре.
          Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
          Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Абсолютно същите симптоми , в събота ще проверя кабела дали е здрав . В ибей го намерих за 25 долара ? Ето линк http://www.ebay.com/itm/CAMSHAFT-SEN...item231eaf386a

Comment

Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
              Абсолютно същите симптоми , в събота ще проверя кабела дали е здрав . В ибей го намерих за 25 долара ? Ето линк http://www.ebay.com/itm/CAMSHAFT-SEN...item231eaf386a
              ако си извадил изпускателния разпределителен вал без да развиеш ангренажното колело проблема не е в кабела ами направо си го счупил. Първо се маха ангренажното колело (болт с глава 18мм) и после се развиват петите на вала
              146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
              145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Не съм свалял ремъка колега , нито вала .... продължавам да си карам така .... дано да няма усложнения

Comment

Working...
                X